Archive for the my songs Category

feeling like trash?

Posted in my songs on July 8, 2015 by enybodyhome

How did it start?
Well, I don’t know.
I just feel the craving.
I see the flesh and it smells fresh.
And it’s just there for the taking.
These little girls they make me feel so god damn exhilarated.
I feel them up, I can’t give it up.
The pain that I’m just erasing.
I tell my lies and I despise.
Every second I’m with you.
So I run away and you still stay.
So what the fuck is with you.

Your feelings I can’t help but rape them.
I’m sorry I don’t feel the same.
My heart inside is constantly hating.
I’m sorry I just throw you away.

I don’t know why I’m so fucking cold?
I don’t know why it hurts me.
All I wanna do is get with you.
And make the pain go away.
Why do I have a conscience?
All it does is fuck with me.
Why do I have this torment?
All I want to do is fuck it away.

I tell my lies and I despise.
Every second I’m with you.
So I run away and you still stay.
So what the fuck is with you.

Your feelings I can’t help but rape them.
I’m sorry I don’t feel the same.
My heart inside is constantly hating.
I’m sorry I just throw you away.

I just throw you away.

Korn – Trash

Advertisements

Sakit..

Posted in my songs on April 9, 2015 by enybodyhome

Resah jiwaku menanti
Mengingat semua yg terlewati
Saat kau masih ada disisi
Mendekapku dalam hangatnya cintamu

Lambat sang waktu berganti
Endapkan laraku disini
Coba tuk lupakan bayangan dirimu
Yang selalu saja memaksa tuk merindumu

Sekian lama aku mencoba
Menepikan diriku diredupnya hatiku
Letih menahan perih yang kurasakan
Walau ku tahu ku masih mendambamu

Lihatlah aku disini
Melawan getirnya takdirku sendiri
Tanpamu
Aku lemah dan tiada berarti

Seribu tahun..

Posted in my songs on February 21, 2015 by enybodyhome

Jadi belakangan,setelah you ruin me nya the veronica dan lagunya abba beres, gue coba cari cari lagu lain buat belajar gitar.

Lagu dewa, lewat. Karena chord guitar nya ketumpahan dan gue buang, dan gue terlalu malas nyari lagi.

Lagu nya beatles, susah.

Akhirnya mentok di 1000yearsnya christina perri

Dari dulu gue bosan dan muak gila sama lagu ini.. Gimana nggak coba, ini kaya lagu sejuta umat. Di manapun, kapanpun, ke manapun, lagu ini diputar ama berbagai tempat di jakarta. And tempat karoke mostly banyak yang nyanyiin lagu ini. Status socmed dan nowplaying juga mention soal lagu ini. Everyone loved and played this song.

Gimana ga belenger coba..

And anyway, while belajar, ternyata kuncinya gampang.. Mindah2in gripnya juga gampang..

Dan karena pas main gitar otomatis gue humming liriknya, lama lama gue jadi ikut ikutan suka lagu ini.

Dan setelah berkali kali nyanyiin ini, makin lama makin sadar kalo liriknya romantis banget ya..

Dalem dan menyentuh hati, pantes aja bella kawin sama edward gegara dikasih lagu ini. Eh bener ga sih jalan ceritanya begitu? Atau nggak ya?

Yah pokoknya gitu deh. Konsep mencintai seseorang bolak balik mati dan idup lagi sampe 1000 tahun lamanya, siapa yang ga kelepek kelepek coba.

Cukup maklumlah saya kenapa org suka lagu ini, sekarang.

And yes, gue jadi suka main gitar dengan lagu ini :).

Mudah mudahan segera lancar terus bikin konser ya #halah

image

Cause the players gonna play. And the haters gonna hate

Posted in a sweet goodbye, My Precious one, my songs on February 18, 2015 by enybodyhome

So basically gue ga pernah suka sama Taylor Swift dari dulu. Iya dia cantik, iya dia berbakat, dan iya lagunya enak – enak, dan iya pacarnya ganteng-ganteng, dan iya lagi, dia katanya baik and so on and so on

Tapi ntah kenapa, gue ga pernah suka ama dia. Bagi gue dia terlalu sempurna, and for me, perfection is boring ­čśŤ

I am more into team miley cyrus lah ya. Yang sembarangan, ga perdulian and keep thinking about sex only #loh

Ntah kenapa bagi gue, Miley Cyrus lebih manusiawi, lebih apa adanya (although kadang pose julur lidahnya agak terlalu keterlaluan), but still i love her guts

 

Anyway, one day beberapa bulan lalu, gue liat di suatu tempat, salah satu video clipnya Taylor Swift yang shake it off. Video clipnya lucu, dan musiknya enak banget.

Mau donlod ah, pikir gue waktu itu. Tapi ga kunjung gue donlod donlod, soalnya gimana juga, gue masih antipati ama Taylor Swift

 

Tapi kemudian, berhubung minggu-minggu kemarin hidup gue agak gelap kaya terowongan casablanca pas hantu merah casablancanya lagi lewat, gue memutuskan untuk nyoba download lagu itu.

Dan hei, the song is fun indeed. Fun banget, and asli bikin gue happy banget. Ga bisa ga goyang dengerin nya, dan lalu kemudian gue jadi ingin dugem kan, kemudian lama lama pasti horny lagi deh #lah. (Well, being horny is kind of my indicator that i am already in good condition gitu deh.)

SO gitu deh, seharian gue dengerin lagu ini dah berkali – kali and totally bikin happy banget, and turns out the lyric is keren banget!

Two thumbs for you, Taylor!!

I stay out too late
Got nothing in my brain
That’s what people say, mmm-mmm
That’s what people say, mmm-mmm

I go on too many dates [chuckle]
But I can’t make them stay
At least that’s what people say, mmm-mmm
That’s what people say, mmm-mmm

But I keep cruising
Can’t stop, won’t stop moving
It’s like I got this music
In my mind
Saying, “It’s gonna be alright.”

‘Cause the players gonna play, play, play, play, play
And the haters gonna hate, hate, hate, hate, hate
Baby, I’m just gonna shake, shake, shake, shake, shake
I shake it off, I shake it off
Heart-breakers gonna break, break, break, break, break
And the fakers gonna fake, fake, fake, fake, fake
Baby, I’m just gonna shake, shake, shake, shake, shake
I shake it off, I shake it off

I never miss a beat
I’m lightning on my feet
And that’s what they don’t see, mmm-mmm
That’s what they don’t see, mmm-mmm

I’m dancing on my own (dancing on my own)
I make the moves up as I go (moves up as I go)
And that’s what they don’t know, mmm-mmm
That’s what they don’t know, mmm-mmm

But I keep cruising
Can’t stop, won’t stop grooving
It’s like I got this music
In my mind
Saying, “It’s gonna be alright.”

‘Cause the players gonna play, play, play, play, play
And the haters gonna hate, hate, hate, hate, hate
Baby, I’m just gonna shake, shake, shake, shake, shake
I shake it off, I shake it off
Heart-breakers gonna break, break, break, break, break
And the fakers gonna fake, fake, fake, fake, fake
Baby, I’m just gonna shake, shake, shake, shake, shake
I shake it off, I shake it off

Shake it off, I shake it off,
I, I, I shake it off, I shake it off,
I, I, I shake it off, I shake it off,
I, I, I shake it off, I shake it off

Hey, hey, hey
Just think while you’ve been getting down and out about the liars and the dirty, dirty cheats of the world,
You could’ve been getting down to this sick beat.

My ex-man brought his new girlfriend
She’s like “Oh, my god!” but I’m just gonna shake.
And to the fella over there with the hella good hair
Won’t you come on over, baby? We can shake, shake, shake

image

 

PS : Jadi beneran pengen dugeeeeeem iiihhhh

You will see..

Posted in my songs on February 14, 2015 by enybodyhome

After all that you put me through,
You think I’d despise you,
But in the end I wanna thank you,
‘Cause you’ve made me that much stronger

Well I thought I knew you, thinkin’ that you were true
Guess I, I couldn’t trust called your bluff time is up
‘Cause I’ve had enough
You were there by my side, always down for the ride
But your joy ride just came down in flames ’cause your greed sold me out in shame

After all of the stealing and cheating you probably think that I hold resentment for you
But uh uh, oh no, you’re wrong
‘Cause if it wasn’t for all that you tried to do, I wouldn’t know
Just how capable I am to pull through
So I wanna say thank you
‘Cause it

Makes me that much stronger
Makes me work a little bit harder
It makes me that much wiser
So thanks for making me a fighter
Made me learn a little bit faster
Made my skin a little bit thicker
Makes me that much smarter
So thanks for making me a fighter

Never saw it coming, all of your backstabbing
Just so you could cash in on a good thing before I’d realize your game
I heard you’re going round playing the victim now
But don’t even begin feeling I’m the one to blame
‘Cause you dug your own grave
After all of the fights and the lies ’cause you’re wanting to haunt me
But that won’t work anymore, no more,
It’s over
‘Cause if it wasn’t for all of your torture
I wouldn’t know how to be this way now and never back down
So I wanna say thank you
‘Cause it

How could this man I thought I knew
Turn out to be unjust so cruel
Could only see the good in you
Pretend not to see the truth
You tried to hide your lies, disguise yourself
Through living in denial
But in the end you’ll see
YOU-WON’T-STOP-ME

I am a fighter and I
I ain’t gonna stop
There is no turning back
I’ve had enough

You thought I would forget
But I remembered
‘Cause I remembered
I remembered
You thought I would forget
I remembered
‘Cause I remembered
I remembered

Fighter – Christina Aguilera

After listening to this song several times, i realize it is them who are jerks, not me. So let them be, and l shall be strong again..

She just knows what to sing..

Posted in my songs on January 12, 2015 by enybodyhome

Being a mistress on the side,
It might not appeal to fools like you.
We been around on the side,
Wanna be somethin’ you would do.

But you haven’t seen my man,
You haven’t seen my man,
You haven’t seen my man,
You haven’t seen him.

He’s got the fire and he walks with it,
He’s got the fire and he talks with it.

His bonnie on the side, bonnie on the side,
Makes me a sad, sad girl.
His money on the side, money on the side,
Makes me a sad, sad girl.

I’m a sad girl, I’m a sad girl, I’m a sad girl.
I’m a sad girl, I’m a bad girl, I’m a bad girl.

Bein’ a bad bitch on the side,
Might not appeal to fools like you.
We been around while he gets high,
It might not be somethin’ you would do.

Watch what you say to me,
Careful who you’re talkin’ to.
Watch what you say to me,
Careful who you’re talkin’ to.

Sad Girl – Lana Del Rey

hadapi dengan senyuman

Posted in my songs on December 26, 2014 by enybodyhome

So while lagi di kantor sepi di saat musim liburan gini, hujan gede pun datang. Iya, tahu sendiri kan gimana gue benci banget sama hujan. Ntah kenapa, hujan is totally my nemesis. Kapanpun, in any given time and place, mood gue langsung berubah down kalo udah hujan. Kacau ya? Banget. Semoga aja Tuhan ga hukum gue karena benci luar biasa ama ciptaan dan kehendak-Nya..

Anyway, karena lagi males ngerjain kerjaan akibat kepala migren kambuh, dan mata sebelah susah banget melek, gue pun sibuk browsing – browsing, dengerin musik, dan ngelamun

Dan muncullah lagu ini, Hadapi Dengan Senyuman, punya Dewa. Langsung senyum terharu gue, denger lagu ini.

Gue benci sama Ahmad Dhani. Another thing i hate aside from rain, would be Achmad Dhani. Kenapa gue sebut “thing” karena, saking arogan dan brengseknya dia, ga yakin dia masih bisa disebut manusia, bagi gue. But anyway, sayangnya, ga bisa dibohongi, dia emang lumayan jenius dalam soal musik. Banyak lagu-lagunya dewa, dan atau lagu – lagu ciptaannya yang jadi favorite banyak orang, termasuk gue. Dan salah satu lagu Dewa favorit gue adalah lagu ini

Bertahun – tahun lalu, saat gue lagi kacau – kacaunya, hancur-hancurnya, gelap – gelapnya, lagu ini menjadi salah satu lagu yang nemenin gue setiap hari. Yang jadi pengingat gue, untuk tetap senyum, no matter what. Untuk tetap yakin,bahwa in the end, eventually semua akan baik – baik saja.

Di kantor, di angkot, di manapun gue, kalau lagi sedih dan nahan sakit yang luar biasa kala itu, gue setel lagu ini. Ntah kenapa, soothing banget rasanya. Ga kehitung berapa kali gue nangis sesenggrukan while listening to this song, trying to hold on to myself, and convince myself that everything was gonna be alright..

Dan tahun berlalu

Gue beneran baik-baik aja. Ga menjadi semakin baik sih, tapi ada sedikit improvement di sisi gue yang itu, gak lagi hancur-hancuran dan berantakan seperti sebelumnya.

Ga bisa bilang bahwa lagu ini yang paling berjasa sih, tapi ga bisa nggak, gue harus akui, lagu ini membantu gue banget, facing those darkest hours of my life

Kudunya gue ngerasa berhutang budi ya ama ahmad dhani, for creating such beautiful song. Tapi entah kenapa, kok malas ya..

except you..

Posted in my songs on December 18, 2014 by enybodyhome

Tadinya mau nulis soal film Supernova, Ksatria – Putri – dan Bintang Jatuh itu, tapi terus while lagi bengong, playlist muter lagu nya Kotak yang judulnya “Kecuali Kamu” itu. Dari dulu emang ya, Kotak paling banget bisa bikin lagu yang saat dengerin bisa langsung nyentuh hati gue. Dan nyentuhnya ga main – main, tapi beneran kaya dipegang hatinya, digenggam kencang, terus ditorehin ┬ádengan silet goal yang tajem pelan – pelan dari sisi atas ke bawah. Darah mengucur di mana – mana ke tangan yang sedang menggenggam hati. Perih banget rasanya

*kemudian hening sebentar..

Okay…. gimana? Gue udah cukup dramatis nggak?

And anyway, dengerin lagu Kecuali Kamu ini,gue jadi mikir, entah siapapun yang jadi inspirasi pencipta lagu ini, pastilah amat teramat spesial ya orangnya. Iyalah, namanya juga kecuali. Exceptional. Beda dari yang lain, udah otomatis banget kalau orangnya spesial. Istimewa. Telornya lima, kalo martabak telor mah. Pakai kornet dan keju kalau Indomie.

It must be nice menjadi “kecuali” nya seseorang. Dalam hal apapun. Atau bisa juga disebut sebagai yang paling.. Pasti bangga ya menjadi “Yang paling…”-nya seseorang. Dari hal kecil lah, misalkan ya jadi orang yang paling susah dilupain. Atau jadi orang yang paling hebat di tempat tidur, yang sex nya paling memuaskan. Atau┬ájadi orang yang paling bisa bikin happy. Jadi orang yang paling bisa mengerti. Jadi orang yang paling tahu. Jadi orang yang paling bisa diandalkan. Jadi orang yang paling setia. Jadi orang yang paling bisa bikin bahagia. Jadi orang yang paling dicintai…

Dan kenapa deh, contoh yang gue tulis malah hal -hal yang besar, dan bukan hal yang kecil?

Oh whatever.. Terserah gue dong ya mau ambil contoh yang mana aja

Eh, dan terus jadi inget film He’s Not That Into You kan.. Salah satu film favorit gue. Inget dialog – dialog di film itu mengenai rules and exception. Di mana yang terjadi biasanya disebut rules, dan kasus yang ga umum, say.. true love, is exception. Iya, bertemu cowok yang totally soulmate elo dan lalu hidup bahagia selamanya itu exceptional. Pengecualian, ga banyak orang yang bisa gitu. Gak banyak orang yang seberuntung itu.

Every movie we see, Every story we’re told implores us to wait for it, the third act twist, the unexpected declaration of love, the exception to the rule. But sometimes we’re so focused on finding our happy ending we don’t learn how to read the signs. How to tell from the ones who want us and the ones who don’t, the ones who will stay and the ones who will leave. And maybe a happy ending doesn’t include a guy, maybe… it’s you, on your own, picking up the pieces and starting over, freeing yourself up for something better in the future.

And anyway,lalu kelanjutannya jadi begini kan.. Efek lagi ‘dapet’ mulai menguasai gue, dan kemudian gue jadi mewek dan mellow banget dengerin lagu dan mikirin film itu

MjAxMi00OTcxMWFhMWZjNmZiMTFj

Iya.. Kecuali kamu.. Cuma sama kamu..

#30daysblogging #day17 – i wanna hold your hand

Posted in crazy theory, my songs with tags , on November 29, 2014 by enybodyhome

Once upon a time, a dear friend told me, salah satu hal paling intim dan penuh cinta yang bisa dilakuin seorang pasangan adalah berpegangan tangan..

Rasa dan efek yang ditimbulkan melebihi dari segala bentuk interaksi apapun macam ciuman, pelukan, or even have sex sekalipun. Coming out from him, salah satu the biggest bastard and ladies man i have ever known, gue sebenernya ga percaya sama sekali dengan teorinya itu. This man, who kalo ngeliat cewek cakep sedikit aja pikirannya langsung ke tempat tidur, kok bisa-bisanya mengeluarin statement seromantis itu. Dan dengan sendirinya gue jadi ga percaya sama teorinya sama sekali.

And anyway, but then i realize how true his words are.. 

Pegangan tangan mungkin kesannya remeh temeh, cheesy, dan abg sekali. Ga seru dan kaya cerita cinta romantis tahun 70an. But try it. Hold someone’s hand when you are lonely, scared, nervous,  worry, or needs to be loved.

You will feel that magical soothing power yang merangkak perlahan from the holding hands, lalu ke hati and give you strength. Giving you the power to not be affraid, nervous and worry, and totally giving you the feelings that you are loved. Dearly. The feeling that someone is actually there, holding your hand tight, and convince you that you are not alone. And that, is totally one of the best feeling in the world.

So i guess what he said was right. Holding hands is totally one of the best love expression that ever exists

So start holding the hand of your beloved ones now,  show them that you love them

And as for me.. All i want now is also holding some one’s hand and tell them “Please stay..”

Ps : i gues beatles didnt sing the song “i wanna hold your hand” for nothing..

#30daysblogging #day16 – Oh well..

Posted in my songs with tags , , , , on November 27, 2014 by enybodyhome

Jealousy is an emotion, and the word typically refers to the negative thoughts and feelings of insecurity, fear, and anxiety over an anticipated loss of something of great personal value, particularly in reference to a human connection. Jealousy often consists of a combination of emotions such as anger, resentment, inadequacy, helplessness and disgust. In its original meaning, jealousy is distinct from envy, though the two terms have popularly become synonymous in the English language, withjealousy now also taking on the definition originally used for envy alone. Jealousy is a typical experience in human relationships. It has been observed in infants five months and older. Some claim that jealousy is seen in every culture; however, others claim jealousy is a culture-specific phenomenon

source : http://en.wikipedia.org/wiki/Jealousy

Entah kenapa kok speechless dan gak tau mau nulis apa.. Oh well while posting this, i am listening to this song

Have you ever loved somebody so much
It makes you cry
Have you ever needed something so bad
You can’t sleep at night
Have you ever tried to find the words
But they don’t come out right
Have you ever, have you ever

Have you ever been in love
Been in love so bad
You’d do anything to make them understand
Have you ever had someone steal your heart away
You’d give anything to make them feel the same
Have you ever searched for words to get you in their heart
But you don’t know what to say
And you don’t know where to start

Have you ever found the one
You’ve dreamed of all of your life
You’d do just about anything to look into their eyes
Have you finally found the one you’ve given your heart to
Only to find that one won’t give their heart to you
Have you ever closed your eyes and
Dreamed that they were there
And all you can do is wait for the day when they will care

What do I gotta do to get you in my arms baby
What do I gotta say to get to your heart
To make you understand how I need you next to me
Gotta get you in my world
‘Cuz baby I can’t sleep

Well, lagunya exaggerating things sih. Gak gitu juga yang gue rasain. Tapi yah lumayan bikin hati porak poranda, berantakan ke segala penjuru arah deh. Apa lagi cuaca dingin menggigit banget. Sangat dibutuhkan orang yang  mau suka rela membersihkan porak porandanya hati gue supaya ga berantakan dan kembali rapih dan bersih

And wait, udara dingin gini bukannya harusnya horny ya instead of menggalau kaya ABG begini?