superwhore

So last night a friend recommended me a song. Katanya kayaknya gue suka

Biasanya gue apatis ya ama referensi lagu orang – orang, karena selera lagu gue sering ga sama ama selera lagu orang – orang kebanyakan. I mean come on, hari gini siapa si yang masi mewek dengerin lagu nya novia kolopaking, tapi juga bisa terdilo – dilo dengerin Epica?

Anyway, gue ga langsung buka link nya semalem, dan baru buka tadi pagi first thing in the morning, akibat masih ngantuk gila dan sakit kepala parah gegara tadi malem

And God forgives me for i think i have fallen in love with this band. Oh Epica, Pretty Reckless, im so sorry for betraying you guys, but i really – really do in love with this band the moment gue denger lagunya. Dan gilanya, hampir semua lagunya, enak – enak banget. Dari pagi sampe sekarang, gue sibuk aja ngeyutub lagu2 nya mereka  *Please dont tell my boss about it. Dan amazingly, video clip mereka gue banget. When i say ‘gue banget’ , pasti ngerti kan artinya? Dark, very dark, creepy and eerie..

So lagu pertama yang gue denger dari Band ini, judulnya “WHORE”. Gak ngerti juga sih kenapa out of all songs yang band ini punya, temen gue malah kirim yang judulnya “WHORE” Thanks dude, appreciated *lirik sinis ke yang ngirim

Video clipnya keren banget, musiknya gila asli im out of words describing the music, tapi yang paling ngena sih liriknya. Ntah kenapa rasanya krenyes krenyes di hati baca liriknya.

Jadi ya, selain setel lagu2 mereka yang lain, gue ngulang lagu ini dari tadi pagi, sampai post ini dibuat, kira – kira udah 20 kali lah.

Beginilah kira – kira liriknya.

 

‘m the girl you’ve been thinking about
The one thing you can’t live without
I’m the girl you’ve been waiting for
I’ll have you down on your knees, I’ll have you begging for more
You probably thought I wouldn’t get this far, you thought I’d end up in the back of a car
You probably thought that I’d never escape, I’d be a rat in a cage, I’d be a slave to this place
You don’t know how hard I fought to survive, waking up alone when I was left to die
You don’t know about this life I’ve led, all these roads I’ve walked, all these tears I’ve bled

So how can this be, you’re praying to me
There’s a look in your eyes, I know just what that means
I can be, I can be your everything

I can be your whore
I am the dirt you created
I am your sinner, I am your whore
But let me tell you something, baby
You love me for everything you hate me for

I’m the one that you need and fear, now that you’re hooked it’s all becoming clear
That all your judgments that you placed on me was a reflection of discovery
So maybe next time when you cast your stones from the shadows of the dark unknown
You will crawl up from your hiding place, take a look in the mirror, see the truth in your face

Gak tau ya, apakah temen gue kirim lagu ini karena judulnya, atau karena liriknya. Tapi kalo karena liriknya, thanks dude, sumpah ini menguatkan banget hahaha i feel like a superhero.. or is it  “SUPERWHORE”?capture

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: