Archive for March, 2015

Condemn me now Send me to hell

Posted in Uncategorized on March 13, 2015 by enybodyhome

Along the way I find myself
To be confined within me
No place for any other’s mind to interfere,
To grasp the meaning of it all
To overcome my limits
And dance away from any void and empty tones,

Just tell me why
Just tell me how
I can survive this time

Believe yourself and look away
From all that’s right within you
Leave all your worries at the door and drift away,
I’ve tried to peer into the core
But could not storm the sorrow
My hollow heart has bled me dry, left me to stray

Another time without a trace,
Condemn me now
Send me to hell
For I’m already failing

Intertwine the lines
That swim beneath the dark
Realize the pain we live in
Demonize the need we reel in, no
In my memories I’ll dig deep enough to know
Centuries of dreams unending
Another me that yielded tears when someone had betrayed

No time to ever go to waste
It’s not that complicated
You’re free to live your life at ease
No more restrain

No heed for shadows on your way
That try to steal your laughter
Your light will drive them all away
Be confident

Will I refrain?
Can I repent?
Will you be there?
Erase the page
For I’m alone and ailing

Intertwine the lines
That swim beneath the dark
Realize the pain we live in
Demonize the need we reel in, no
In my memories I’ll dig deep enough to know
Centuries of dreams unending
Another me that yielded tears when someone had betrayed

So, this is my life
And it can’t break me down
Go, I will decide
Who can come in and heal my disease
Burn it in flames
Kill it and maim
Why can’t you see that you need to be freed?

Intertwine the lines beneath the dark
Every bit of pain we’re feeling
Every other solemn life, no
In the memories you will find somehow
There used to be a dream unending
No more need to be alone

Epica – Storm The Sorrow

Advertisements

Little note for today #3

Posted in Uncategorized on March 1, 2015 by enybodyhome

Ternyata sudah seminggu ga update blog post.

Setelah penuh kemalasan luar biasa ngadepin minggu kemarin karena adanya workshop berseri, akhirnya lewat juga itu workshop.
Beres seberes beresnya, dengan semua peserta senang dan bos juga senang karena acara lancar.

Except for that one nyebelin thing that we call office politic yang sepertinya bikin si boss bakal kena masalah. Oh well. I hope nggak, gimana juga he is one of my best boss ever, and noo am not gonna talk about it here, too dangerous..

Minggu ini smua berjalan menyenangkan. Meski capek luar biasa karena setiap hari gue harus berangkat subuh dan ngerjain kerjaan sampe malam demi supaya itu workshop lancar, tapi semuanya menyenangkan.

Di antaranya karena gajian of course, alhamdulillah meski akhirnya habis lagi dalam waktu 60 detik, tapi tetep aja, minggu gajian adalah minggu yang menyenangkan. Di mana rasanya kita bisa sedikit nafas lega liat ada saldo di atm. Well, meski emang akhirnya abis juga sih.

Kemampuan bergitar gue, meski masih di situ situ aja, tapi kata ardy udah jauh lebih mending dibanding dulu. Iya per hari ini dikit dikit gue dah bisa genjrengin lagunua christina perri, chandelier nya sia,  almost lover nya a fine frenzy, dan yang barusan wings nya birdy.

Iya lagu lagu kesukaan harus didahulukan buat dipelajari dong. Masih jauh banget dr smpurna sih, dan masih ga bisa ga ngeliat text juga, tapi lumayan lah, mulai kebaca iramanya dan ga buta buta nada amat seperti sebelumnya.

Oh minggu ini  mulai kuliah lagi. Im excited. Udah kangen ama temen temen sekelas dan kangen belajar lagi. Although beratnya masih sama, jadi harus pulang malam lagi tiap hari. Im gonna miss spending the nights ama nayla and lolop :(.

And sudah maret ya ini.. 🙂
Ga nyangka cepet juga berlalu, dan sesuai target, bulan ini semua membaik. Semoga gue stabil, amiin..