Cause the players gonna play. And the haters gonna hate

So basically gue ga pernah suka sama Taylor Swift dari dulu. Iya dia cantik, iya dia berbakat, dan iya lagunya enak – enak, dan iya pacarnya ganteng-ganteng, dan iya lagi, dia katanya baik and so on and so on

Tapi ntah kenapa, gue ga pernah suka ama dia. Bagi gue dia terlalu sempurna, and for me, perfection is boring 😛

I am more into team miley cyrus lah ya. Yang sembarangan, ga perdulian and keep thinking about sex only #loh

Ntah kenapa bagi gue, Miley Cyrus lebih manusiawi, lebih apa adanya (although kadang pose julur lidahnya agak terlalu keterlaluan), but still i love her guts

 

Anyway, one day beberapa bulan lalu, gue liat di suatu tempat, salah satu video clipnya Taylor Swift yang shake it off. Video clipnya lucu, dan musiknya enak banget.

Mau donlod ah, pikir gue waktu itu. Tapi ga kunjung gue donlod donlod, soalnya gimana juga, gue masih antipati ama Taylor Swift

 

Tapi kemudian, berhubung minggu-minggu kemarin hidup gue agak gelap kaya terowongan casablanca pas hantu merah casablancanya lagi lewat, gue memutuskan untuk nyoba download lagu itu.

Dan hei, the song is fun indeed. Fun banget, and asli bikin gue happy banget. Ga bisa ga goyang dengerin nya, dan lalu kemudian gue jadi ingin dugem kan, kemudian lama lama pasti horny lagi deh #lah. (Well, being horny is kind of my indicator that i am already in good condition gitu deh.)

SO gitu deh, seharian gue dengerin lagu ini dah berkali – kali and totally bikin happy banget, and turns out the lyric is keren banget!

Two thumbs for you, Taylor!!

I stay out too late
Got nothing in my brain
That’s what people say, mmm-mmm
That’s what people say, mmm-mmm

I go on too many dates [chuckle]
But I can’t make them stay
At least that’s what people say, mmm-mmm
That’s what people say, mmm-mmm

But I keep cruising
Can’t stop, won’t stop moving
It’s like I got this music
In my mind
Saying, “It’s gonna be alright.”

‘Cause the players gonna play, play, play, play, play
And the haters gonna hate, hate, hate, hate, hate
Baby, I’m just gonna shake, shake, shake, shake, shake
I shake it off, I shake it off
Heart-breakers gonna break, break, break, break, break
And the fakers gonna fake, fake, fake, fake, fake
Baby, I’m just gonna shake, shake, shake, shake, shake
I shake it off, I shake it off

I never miss a beat
I’m lightning on my feet
And that’s what they don’t see, mmm-mmm
That’s what they don’t see, mmm-mmm

I’m dancing on my own (dancing on my own)
I make the moves up as I go (moves up as I go)
And that’s what they don’t know, mmm-mmm
That’s what they don’t know, mmm-mmm

But I keep cruising
Can’t stop, won’t stop grooving
It’s like I got this music
In my mind
Saying, “It’s gonna be alright.”

‘Cause the players gonna play, play, play, play, play
And the haters gonna hate, hate, hate, hate, hate
Baby, I’m just gonna shake, shake, shake, shake, shake
I shake it off, I shake it off
Heart-breakers gonna break, break, break, break, break
And the fakers gonna fake, fake, fake, fake, fake
Baby, I’m just gonna shake, shake, shake, shake, shake
I shake it off, I shake it off

Shake it off, I shake it off,
I, I, I shake it off, I shake it off,
I, I, I shake it off, I shake it off,
I, I, I shake it off, I shake it off

Hey, hey, hey
Just think while you’ve been getting down and out about the liars and the dirty, dirty cheats of the world,
You could’ve been getting down to this sick beat.

My ex-man brought his new girlfriend
She’s like “Oh, my god!” but I’m just gonna shake.
And to the fella over there with the hella good hair
Won’t you come on over, baby? We can shake, shake, shake

image

 

PS : Jadi beneran pengen dugeeeeeem iiihhhh

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: