Archive for February, 2015

Seribu tahun..

Posted in my songs on February 21, 2015 by enybodyhome

Jadi belakangan,setelah you ruin me nya the veronica dan lagunya abba beres, gue coba cari cari lagu lain buat belajar gitar.

Lagu dewa, lewat. Karena chord guitar nya ketumpahan dan gue buang, dan gue terlalu malas nyari lagi.

Lagu nya beatles, susah.

Akhirnya mentok di 1000yearsnya christina perri

Dari dulu gue bosan dan muak gila sama lagu ini.. Gimana nggak coba, ini kaya lagu sejuta umat. Di manapun, kapanpun, ke manapun, lagu ini diputar ama berbagai tempat di jakarta. And tempat karoke mostly banyak yang nyanyiin lagu ini. Status socmed dan nowplaying juga mention soal lagu ini. Everyone loved and played this song.

Gimana ga belenger coba..

And anyway, while belajar, ternyata kuncinya gampang.. Mindah2in gripnya juga gampang..

Dan karena pas main gitar otomatis gue humming liriknya, lama lama gue jadi ikut ikutan suka lagu ini.

Dan setelah berkali kali nyanyiin ini, makin lama makin sadar kalo liriknya romantis banget ya..

Dalem dan menyentuh hati, pantes aja bella kawin sama edward gegara dikasih lagu ini. Eh bener ga sih jalan ceritanya begitu? Atau nggak ya?

Yah pokoknya gitu deh. Konsep mencintai seseorang bolak balik mati dan idup lagi sampe 1000 tahun lamanya, siapa yang ga kelepek kelepek coba.

Cukup maklumlah saya kenapa org suka lagu ini, sekarang.

And yes, gue jadi suka main gitar dengan lagu ini :).

Mudah mudahan segera lancar terus bikin konser ya #halah

image

Protected: I swear

Posted in Uncategorized on February 21, 2015 by enybodyhome

This content is password protected. To view it please enter your password below:

Best moments..

Posted in crazy theory, daydreaming, featured, My Precious one on February 19, 2015 by enybodyhome

So earlier today, gue liat salah satu postingan temen di facebook yang inspiring banget dan bikin gue senyum lebar saat bacanya.
Its about the best moments in life, postingannya sendiri adalah di bawah ini :

image

Bikin senyum dan inspiring banget, kan?

And anyway, gue jadi ingin ikutan bikin list of best moments in life versi on the spot, nope salah. Best moments in life versi eny yudianti maksudnya, dan iya ga cuma 10. Soalnya kayaknya banyak ya..

So here are the lists in random order

1. Pakai baju baru, sepatu baru atau daleman seksi yang baru
2. Berhasil nenangin temen yang lagi galau saat curhat
3. Being there for a friend who is in need of support
4. Berhasil ambil makanan yang nyangkut di gigi
5. Gajian. Thr. Bonus
6. Dipeluk anak kecil. And specially anak sendiri
7. Film kesukaan ada rerunnya
8. Berhasil donlod lagu atau film yang dicari udah lama
9. Berangkat dan pulang kerja ga hujan
10. Dengerin musik yang bikin goyang
11. Dibilang kurusan. Atau cakepan. Atau seksian. Whichever comes first
12. Reminiscing good old days
13. Makanan yang dititip lewat ob, tepat sesuai pesanan
14. Baca buku bagus
15. Nonton film bagus. Makan popcorn di bi
oskop
16. Holding hands.. (I just found this out recently)
17. Nyiumin aroma anak sendiri
18. Ga sengaja nyium aroma org yang disayang pas lagi di mana gitu suatu waktu dan ga sedang sama dia
19. Good hair day
20. Mesen baju lewat ol shop dan muatnya cakep
21. Disapa “hei..”oleh orang yang dah lama ga kontak dan kita kangenin
22. Great sex
23. The feeling after great sex
24. Gesekin kaki ke karpet hangat.
25. Bersin keras.
26. Berhasil sendawa atau kentut saat masuk angin
27. Liat nyokap dan bokap senyum seneng karena kita
28. Kumpul sama temen dan ngakak for random things
29. The feeling after nangis kejer saat sedang sedih
30. Nemu duit sendiri di kantong celana atau baju yang sedang dipake
31. Punya pulpen yang enak dipake nulis
32. Wearing little black dress. I love little black dresses
33. Nemu warung makan yang enak dan murah
34. The feelings of waking up karena matahari pagi and knowing the loved ones are by your side
35. Beliin hadiah buat anak2 dan ga sabar ingin cepet pulang ke rumah buat ngasih hadiahnya
36. The feelings when you know God could hear and know your pray without you even have to say it
37. Diliatin ama cowok ganteng. Dan cewek cakep while di mall
38. Denger suara ombak
39. Denger adzan maghrib pas puasa
40. Naik ojek yang motornya enak dinaikin, joknya ga keras
41. Makan duren
42. Melototin atau godain anak kecil yang lagi bengong ngeliatin kita di tempat umum
43. Mandi air hangat
44. Ngeliatin mukanya jhonny depp, clive owen, john krasinsky, robert downey jr, matt bellamy, etc
45. Mimpi indah
46. Ketemu kawan lama di jalan, ga sengaja
47. Liat pacarnya mantan lebih jelek dari kita :p
48. Nyium bau bayi
49. Dicintai
50. Mencintai dengan tulus..

And waww… Masih banyak lagi sebnernya, and i could go for hours and million numbers kalo diterusin

Bottom line is, i guess there are so many best moments in our life that kita sebaiknya lebih banyak bersyukur instead of mengeluh. Because even if things go wrong and dont go as the way we planned, we still have plenty to be grateful for..

And this post is also a #notetoself for me 🙂

Cause the players gonna play. And the haters gonna hate

Posted in a sweet goodbye, My Precious one, my songs on February 18, 2015 by enybodyhome

So basically gue ga pernah suka sama Taylor Swift dari dulu. Iya dia cantik, iya dia berbakat, dan iya lagunya enak – enak, dan iya pacarnya ganteng-ganteng, dan iya lagi, dia katanya baik and so on and so on

Tapi ntah kenapa, gue ga pernah suka ama dia. Bagi gue dia terlalu sempurna, and for me, perfection is boring 😛

I am more into team miley cyrus lah ya. Yang sembarangan, ga perdulian and keep thinking about sex only #loh

Ntah kenapa bagi gue, Miley Cyrus lebih manusiawi, lebih apa adanya (although kadang pose julur lidahnya agak terlalu keterlaluan), but still i love her guts

 

Anyway, one day beberapa bulan lalu, gue liat di suatu tempat, salah satu video clipnya Taylor Swift yang shake it off. Video clipnya lucu, dan musiknya enak banget.

Mau donlod ah, pikir gue waktu itu. Tapi ga kunjung gue donlod donlod, soalnya gimana juga, gue masih antipati ama Taylor Swift

 

Tapi kemudian, berhubung minggu-minggu kemarin hidup gue agak gelap kaya terowongan casablanca pas hantu merah casablancanya lagi lewat, gue memutuskan untuk nyoba download lagu itu.

Dan hei, the song is fun indeed. Fun banget, and asli bikin gue happy banget. Ga bisa ga goyang dengerin nya, dan lalu kemudian gue jadi ingin dugem kan, kemudian lama lama pasti horny lagi deh #lah. (Well, being horny is kind of my indicator that i am already in good condition gitu deh.)

SO gitu deh, seharian gue dengerin lagu ini dah berkali – kali and totally bikin happy banget, and turns out the lyric is keren banget!

Two thumbs for you, Taylor!!

I stay out too late
Got nothing in my brain
That’s what people say, mmm-mmm
That’s what people say, mmm-mmm

I go on too many dates [chuckle]
But I can’t make them stay
At least that’s what people say, mmm-mmm
That’s what people say, mmm-mmm

But I keep cruising
Can’t stop, won’t stop moving
It’s like I got this music
In my mind
Saying, “It’s gonna be alright.”

‘Cause the players gonna play, play, play, play, play
And the haters gonna hate, hate, hate, hate, hate
Baby, I’m just gonna shake, shake, shake, shake, shake
I shake it off, I shake it off
Heart-breakers gonna break, break, break, break, break
And the fakers gonna fake, fake, fake, fake, fake
Baby, I’m just gonna shake, shake, shake, shake, shake
I shake it off, I shake it off

I never miss a beat
I’m lightning on my feet
And that’s what they don’t see, mmm-mmm
That’s what they don’t see, mmm-mmm

I’m dancing on my own (dancing on my own)
I make the moves up as I go (moves up as I go)
And that’s what they don’t know, mmm-mmm
That’s what they don’t know, mmm-mmm

But I keep cruising
Can’t stop, won’t stop grooving
It’s like I got this music
In my mind
Saying, “It’s gonna be alright.”

‘Cause the players gonna play, play, play, play, play
And the haters gonna hate, hate, hate, hate, hate
Baby, I’m just gonna shake, shake, shake, shake, shake
I shake it off, I shake it off
Heart-breakers gonna break, break, break, break, break
And the fakers gonna fake, fake, fake, fake, fake
Baby, I’m just gonna shake, shake, shake, shake, shake
I shake it off, I shake it off

Shake it off, I shake it off,
I, I, I shake it off, I shake it off,
I, I, I shake it off, I shake it off,
I, I, I shake it off, I shake it off

Hey, hey, hey
Just think while you’ve been getting down and out about the liars and the dirty, dirty cheats of the world,
You could’ve been getting down to this sick beat.

My ex-man brought his new girlfriend
She’s like “Oh, my god!” but I’m just gonna shake.
And to the fella over there with the hella good hair
Won’t you come on over, baby? We can shake, shake, shake

image

 

PS : Jadi beneran pengen dugeeeeeem iiihhhh

to those who are in love

Posted in Uncategorized on February 16, 2015 by enybodyhome

Hold me close and hold me fast
The magic spell you cast
This is la vie en rose
When you kiss me heaven sighs
And though I close my eyes
I see la vie en rose
When you press me to your heart
I’m in a world apart
A world where roses bloom
And when you speak
Angels sing from above
Everyday words seems
To turn into love song
Give your heart and soul to me
And life will always be la vie en rose

Dont-forget-to-fall-in-love

Lagu yang penuh cinta untuk mereka yang jatuh cinta dan penuh cinta.. 🙂

You will see..

Posted in my songs on February 14, 2015 by enybodyhome

After all that you put me through,
You think I’d despise you,
But in the end I wanna thank you,
‘Cause you’ve made me that much stronger

Well I thought I knew you, thinkin’ that you were true
Guess I, I couldn’t trust called your bluff time is up
‘Cause I’ve had enough
You were there by my side, always down for the ride
But your joy ride just came down in flames ’cause your greed sold me out in shame

After all of the stealing and cheating you probably think that I hold resentment for you
But uh uh, oh no, you’re wrong
‘Cause if it wasn’t for all that you tried to do, I wouldn’t know
Just how capable I am to pull through
So I wanna say thank you
‘Cause it

Makes me that much stronger
Makes me work a little bit harder
It makes me that much wiser
So thanks for making me a fighter
Made me learn a little bit faster
Made my skin a little bit thicker
Makes me that much smarter
So thanks for making me a fighter

Never saw it coming, all of your backstabbing
Just so you could cash in on a good thing before I’d realize your game
I heard you’re going round playing the victim now
But don’t even begin feeling I’m the one to blame
‘Cause you dug your own grave
After all of the fights and the lies ’cause you’re wanting to haunt me
But that won’t work anymore, no more,
It’s over
‘Cause if it wasn’t for all of your torture
I wouldn’t know how to be this way now and never back down
So I wanna say thank you
‘Cause it

How could this man I thought I knew
Turn out to be unjust so cruel
Could only see the good in you
Pretend not to see the truth
You tried to hide your lies, disguise yourself
Through living in denial
But in the end you’ll see
YOU-WON’T-STOP-ME

I am a fighter and I
I ain’t gonna stop
There is no turning back
I’ve had enough

You thought I would forget
But I remembered
‘Cause I remembered
I remembered
You thought I would forget
I remembered
‘Cause I remembered
I remembered

Fighter – Christina Aguilera

After listening to this song several times, i realize it is them who are jerks, not me. So let them be, and l shall be strong again..

Protected: How…

Posted in My Precious one on February 11, 2015 by enybodyhome

This content is password protected. To view it please enter your password below:

Protected: Telan

Posted in Uncategorized on February 2, 2015 by enybodyhome

This content is password protected. To view it please enter your password below: