Survival #4

Seperti tahun lalu, salah satu lagu yang gue dengerin terus when i was in current similar situation, was Angelina nya Il Divo

Gue emang dari tahun 2005 udah suka banget sama ildivo. Selain ganteng-ganteng, suara mereka luar biasa seksi, dan the way they sing every songs, kayaknya powerful, penuh pengkhayatan dan bikin merinding plus termehek-mehek.

Anyway, Angelina is one of their best songs. The song is in spanish, tapi thanks to googling and the people behind website “lyricstranslate.com”, gue jadi tahu artinya. Begini menurut websitenya

You and I and only one heart
that beats for the two.
What can go wrong?

Cowardly and cruel dawn, gray sky,
without your skin,
if you are not here.

Forget everything while you dance Angelina,
until the dawn or dying of thirst.

Pain does not exist while you dance, Angelina.
All will go well, do not lose faith.

One more night lost among your skin.
It is difficult to understand, but it’s like this…

I am at your feet time and again.
When we dance, I am happy.

One more night lost among your skin.
It is difficult to understand, but it’s like this…

I am at your feet time and again.
When we dance, I am happy.

 

Anyway, bagian chorus lagunya selalu jadi bagian favorite gue. The pain dont exist when you dance, Angelina.
So tadi sore pulang dari kantor di angkot, gue kepikiran lagu itu. Turun di Mencong, gue ga lanjut naik ojek seperti biasa, but i walked

According to the song, the pain dont exist when you dance. I can not dance. And even if i could, impossible for me to dance di jalanan atau dalam angkot. When in fact, the pain… Oh God the pain has become so unbearable. I feel it constantly in my chest, and my tummy. Rasanya kaya ditusuk berulang-ulang tapi pelan dengan pisau tumpul. I just couldnt take it…

 

And anyway, so i think walking is almost the same as dancing, no?
Sama- sama gerakin kaki (mengikuti irama) dan sama sama ngeluarin keringat. Dan supaya rasanya seperti berdansa, gue seperti biasa jalan sambil dengerin lagu.

It took me 1,5 hours to get to home finally. Dari mulai digodain ojek, abang-abang sampai om om ganjen. What a long tapi ga berasa – journey

Kaki gue lecet. Sampai rumahpun mati lampu. Keringet keluar banyak memang. Almost like olahraga lah, i hope i could lose some weight 😛

 

But how bout the pain?

The pain is still there. Still inside my badly wounded heart and eating me alive.. I just dont know anymore..

Sepertinya gue butuh jarak jalan yang lebih jauh…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: