New year means another chance

Tahun berganti. Entah kenapa, ada sedikit rasa takut dalam hati gue ganti tahun begini. Ga tau juga kenapa. Mungkin karena tahun – tahun belakangan have been rough years for me. Jadinya seolah2 gue udah drained and have no more energy to deal with any kind of sadness. Atau mungkin juga karena banyak hal-hal yang gue inginkan yang in the end ga jadi kenyataan. Kinda makes me stop hoping for better years..
Sounds pesimist, eh? Ahh well maybe yes maybe not. Am just tired perhaps.
In fact i’m sure that series of unfortunate events are waiting there ahead of me.

Speaking of which about wishes, mungkin karena gue terlalu banyak angan-angan atau keinginan yang jauh tinggi di awang-awang makanya gue jadi patah arang pas gada yang terjadi.

Liat aja resolusi gue tahun kemarin. 25 biji! Dan itu sebagian besar masih merupakan resolusi dari tahun-tahun sebelumnya yang ga pernah terjadi. (They are true, resolusi cuma kuat bertahan sampai 2 minggu – paling lama- setelah tahun baru. After that, woofff, menguap kaya kentut. And not even aromanya kecium). Anyway, resolusi macam apa coba, dibuat sampe 25 biji??? Who can keep it up? Who can make it true, in fact?

Shouldnt we make it simple? Shouldnt we make it less this year?
Nnaah, i give up making resolutions lah.
Mending cukup berdoa dan berusaha aja mudah-mudahan semuanya membaik. Entah ke arah manapun baiknya

Anyway, counting the blessing might be a good way to start this year. Just to minimize this horror feeling im having right now. Mungkin gue harus mengingat hal-hal baik apa yang terjadi ama gue. Not to brag about them, but to remind me, ga semuanya menyedihkan atau emotionally exhausting kok..

Here we go, …
1. My children are in healthy condition. They are cute, adorable and smart kids. And also my other family member. They all are perfectly okay.Thank you, God.
2. I am also physically healthy. Please dont ask about how  my mental condition is 😛
3. My hubby has a good job. And he has outdone his credit card bills. Yayyy to that. And i hope he is also happy.
4. I have a great job. I love the job. And because of the job i could go to Singapore. Thing iv never thought i could.
5. Alhamdulillah meski sedikit dah berhasil punya tabungan. Amiiin.
6. Sakit hati sedikit demi sedikit mulai membaik. Belum total. But its getting better (and i hope im not making another pain)
7. Meski mulai kehilangan beberapa teman baik, karena jarak atau waktu, alhamdulillah masih tetap bersahabat dengan teman yang lain. I love you guys :). Please be patient in dealing with me :p
8. Udah mulai rajin olahraga. Oh yeah, meski ga yakin bisa kembali kurus, at least mudah-mudahan bisa sehat selalu.

Well, sekarang sih baru inget itu. But im sure there are another blessings yang gue lupa dan sebenernya sudah diberikan oleh Tuhan. Alhamdulillah..

Now mari ucap bismillah, mudah-mudahan Tahun ini baik-baik saja. And heiii, this is January. My month!

Next posts would be about my 5th anniversarry n my birthday wish lists!!

Happy New Year 2013, everyone!!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: